'Waanzinnig: PSG schotelt Pogba salaris van ruim 30 miljoen voor'

16 augustus 2021, 16:06   Bijgewerkt: 16 augustus 2021, 16:32

Paul Pogba en Paris Saint-Germain worden nog altijd met elkaar in verband gebracht. Hoewel Paris Saint-Germain deze zomer al diverse sterspelers naar de Ligue 1 wist te halen, is het waanzinnige team nog niet compleet. De middenvelder van Manchester United moet het laatste zetje worden richting dominantie in Europa en Frankrijk.

Dat meldt The Independent. Pogba staat al jaren op de radar van Paris Saint-Germain, maar tot een contract is het nooit gekomen. Daar wil PSG nu snel verandering in brengen. De Franse grootmacht is bereid wekelijks 600.000 euro te betalen voor de middenvelder. Dat zou neerkomen op een krankzinnig jaarsalaris van ruim dertig miljoen euro.

PSG deed deze zomer al uitstekende zaken door Lionel Messi, Achraf Hakimi, Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos en Georginio Wijnaldum in te lijven. Bovendien slaagde het erin om het contract van Neymar te verlengen en dat hoopt het ook nog met Kylian Mbappé te doen. Zijn verbintenis loopt volgend jaar zomer af, maar PSG hoopt hem te verleiden tot een langer verblijf.

Pogba zit in diezelfde situatie bij United. De middenvelder speelt al vijf jaar in de Premier League, maar kon nog nauwelijks aantonen waarom hij de transfersom van 105 miljoen euro waard was. Afgelopen weekend deed hij in ieder geval wél van zich spreken. Tijdens de seizoensouverture was hij met liefst vier assists de grote man aan United-zijde.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen