Heerenveen was niet concreet voor Vlap, nieuwe speler Cambuur

16 augustus 2021 – Michel Vlap is bij FC Twente teruggekeerd in de Eredivisie. De middenvelder wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van RSC Anderlecht, waar hij nauwelijks in de plannen voorkwam. Vlap hoopt in Enschede net zo te schitteren als hij kort voor zijn vertrek naar België in Friesland deed.

Heerenveen was niet concreet voor Vlap, nieuwe speler Cambuur

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

In gesprek met Omrop Fryslan verklaart Vlap zijn transfer naar FC Twente. "Ik ben iemand die zichzelf wil uitdagen. FC Twente wilde me zo graag hebben. Ze belden me bijvoorbeeld vijf keer per dag. Dat vond ik fijn. En ik hoef niet te zeggen dat Twente een fantastische club is." Met een invalbeurt van 23 minuten tegen Fortuna Sittard maakte Vlap zondag zijn officiële debuut.

Ook zijn oude werkgever Heerenveen speurt nog naar middenvelders, maar Vlap kreeg geen serieus telefoontje. "Nou, ik denk dat er altijd wel interesse is. Ik ben een jongen van de club. Een Fries. Ze weten ook dat ik altijd in mijn hoofd heb om terug te komen." Maar een aanbieding kwam er niet. "Voor ons niet concreet genoeg. Zo zeg ik het, ik denk dat het het beste is. En Twente was er als de kippen bij. Ik ben een gevoelsmens. En bij Heerenveen kan ik altijd terugkomen als ze me willen hebben."

Heerenveen had Vlap na het vertrek van Joey Veerman waarschijnlijk goed kunnen gebruiken. De middenvelder wordt al maandenlang begeerd door diverse clubs, maar Heerenveen hanteert voorlopig een te hoge vraagprijs. Engelse media brachten deze week Wolverhampton Wanderers in verband met de Volendammer, maar dat is volgens Voetbal International onzin.

Kiss
SC Cambuur heeft zich versterkt met Tamás Kiss. De Hongaarse jeugdinternational is voor de Friezen de gewenste versterking op de flanken. Cambuur heeft het nieuws nog niet bevestigd, maar volgens het weekblad is er reeds een akkoord bereikt. Dat lijkt er niet te komen met Jarchinio Antonia. De buitenspeler heeft ook buitenlandse opties.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd