Wenger weet niet of Cole blijft

26 juli 2006, 09:26

Arsenal-manager Arsene Wenger weet nog niet of hij komend seizoen kan beschikken over Ashley Cole. De vleugelverdediger flirtte eerder nadrukkelijk met Chelsea en lijkt nog altijd oren te hebben naar een vertrek. In gesprek met de Daily Mirror liet Wenger dan ook weten dat hij niet weet of Cole komend seizoen in het Emirates Stadium zal spelen.

"Ik kan niet garanderen dat hij blijft", zei de Franse manager over zijn 25-jarige linksback. "Hij ligt nog vast tot juli 2008, maar de gesprekken over een nieuw contract zijn vastgelopen. In een dergelijke situatie kan je als club weinig doen, behalve afwachten. Zeker is in ieder geval dat we momenteel nog geen aanbiedingen op Ashley binnen hebben, dus voorlopig is er nog geen sprake van een vertrek."

Cole voerde eerder, achter de rug van Arsenal om, gesprekken met Chelsea. Hiervoor kreeg de Britse international, evenals vertegenwoordigers van Chelsea, een forse boete. De kans dat hij alsnog naar Chelsea zal vertrekken, is echter groot. De ploeg staat immers op een punt om haar andere linksback, Asier del Horno, te verkopen aan Valencia.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen