'Agüero zint op nieuw avontuur, Barcelona betaalt extra voor Pedri'

17 augustus 2021, 12:40

Sergio Agüero (33) is ongelukkig bij FC Barcelona. De aanvaller is momenteel geblesseerd, werd om die reden en vanwege de financiën niet ingeschreven voor La Liga en zag ook nog eens zijn goede vriend Lionel Messi vertrekken bij de Spaanse topclub. Alle reden voor de Argentijn om ontevreden te zijn, vermoedelijk wil hij zelfs vertrekken.

Eerder kwamen er ook al geruchten naar buiten dat hij zou willen verkassen en volgens journalist Phil Kitromilides, gespecialiseerd in La Liga, wil hij daadwerkelijk weg én heeft hij al een nieuwe bestemming gevonden: Amerika. De Argentijn wil na het vertrek van Messi graag naar de MLS vertrekken, omdat hij denkt daar gelukkiger te worden.

Voor FC Barcelona kan het ook een uitkomst zijn. Vooralsnog heeft de club geen geld om hem in te schrijven. Pas toen Gerard Piqué een groot deel van zijn loon afstond, konden Memphis Depay en Eric Garcia ingeschreven worden. Agüero was geblesseerd, maar anders vermoedelijk ook niet inzetbaar te krijgen voor de Catalanen, maar dan om financiële redenen. Een vertrek zou een goede oplossing kunnen zijn voor voorzitter Joan Laporta. 

Lees ookLaporta slaat terug naar Bartomeu en bespreekt torenhoge schuld

FC Barcelona betaalt voor Pedri

En geld kan de club meer dan goed gebruiken. Want ondanks alle enorme financiële zorgen moet de club binnenkort opnieuw een flink bonnetje betalen. Als Pedri zijn vijftigste wedstrijd voor de Catalanen speelt, en daarvan is hij er nog slechts vijf verwijderd, moet FC Barcelona vijf miljoen euro overmaken naar Las Palmas. Dat was een van de clausules in het koopcontract, waardoor Laporta binnenkort moet aftikken. Gezien de financiële situatie van de club kan dat moment weleens zeer ongelegen komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen