'Cristiano Ronaldo: géén Manchester City, Real Madrid of PSG'

17 augustus 2021 – Cristiano Ronaldo (36) vertrekt deze zomer vermoedelijk níet bij Juventus. Hoewel de ervaren Portugees de afgelopen weken werd gelinkt aan diverse clubs en meerdere constructies, is er voor hem nog geen bod binnengekomen en een vertrek is dan ook niet aan de orde.

'Cristiano Ronaldo: géén Manchester City, Real Madrid of PSG'

Dat schrijft het betrouwbare Sky Sports althans. Ronaldo wordt aan de uitgang gelinkt bij Juventus, omdat zijn project aldaar mislukt zou zijn en onder trainer Massimiliano Allegri zou de aanvaller niet langer heilig zijn. De zomer dat Ronaldo naar Turijn kwam, vertrok de oefenmeester daar. Allegri liet recent nog doorschemeren dat de kans groot is dat hij in een routatieschema komt met onder anderen Paulo Dybala, Alvaro Morata, Federico Chiesa en Dejan Kulusevski.

Dat wakkerde de geruchten flink aan, zo werd hij door Marca en El Chiringuito gelinkt aan een terugkeer naar Real Madrid. In de Spaanse hoofdstad zou men hopen op een goedkope rentree van Ronaldo, maar die zou zelf met een aflopend contract in 2022 in het vooruitzicht niet willen vertrekken. Dat betekent dat Manchester City, dat Ronaldo volgens Corriere dello Sport op de korrel had als Harry Kane onhaalbaar blijkt, vermoedelijk ook nul op rekest zal krijgen als het wél een poging waagt.

Lees ook: 'Messi naar PSG heeft grote gevolgen voor Ronaldo en Pogba'

En ook Paris Saint-Germain, dat pas volgend jaar zomer zou willen toeslaan voor Ronaldo en hem net als Lionel Messi transfervrij wil presenteren, zou niet zo concreet zijn als eerder werd gesteld. Transferspecialist Fabrizio Romano stelt dinsdag dat de Franse topclub voorlopig geen werk maakt van de Portugees, maar het zich eerst wil verzekeren van een langer verblijf van Kylian Mbappé.


Premier League

gerelateerd