Van Gaal praat niet met Veronica Inside en sneert naar 'krantje'

17 augustus 2021, 19:39   Bijgewerkt: 17 augustus 2021, 19:57

De eerste persdag van Louis van Gaal ging zoals we van de bondscoach gewend zijn. De trainer nam geen blad voor de mond, was zelfverzekerd als altijd en was als vanouds op zoek naar frictie met de aanwezige journalisten.

Zo werd hij het met de chef voetbal van De Telegraaf Valentijn Driessen niet eens over wat er van Oranje verwacht mag worden. Driessen was van mening dat er voldoende kwaliteit aanwezig is om 'een grote rol te gaan spelen', terwijl Van Gaal vond dat de posities van keeper, rechtsbuiten en linksbuiten te dun bezet zijn. "De keeper en de linker- en rechterspits zijn nu juist de bouwstenen van de Hollandse School, waar jij het altijd over hebt in je 'krantje'", sneerde de trainer. "Krant", probeerde Driessen nog te corrigeren, maar dat werd door Van Gaal overstemd.

Ook Hélène Hendriks kende niet de beste start met de nieuwe bondscoach. Namens Veronica Inside hoopte ze Van Gaal na zijn persconferentie ook nog één op één te spreken, maar dat weigerde hij. "Ik krijg geen één op één met Louis van Gaal", vertelde Hendriks op de website van haar werkgever. "Hij wil eigenlijk helemaal niks te maken hebben met Veronica Inside. Ik begrijp het ook wel een klein beetje", voegde ze eraan toe. "Hij is vaak genoeg door de mangel gehaald."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen