Marokko
0 – 0
Spanje

Willem II komt fans tegemoet en heeft keeper binnen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 augustus 2021 – Timon Wellenreuther is terug bij Willem II. De doelman, die tussen 2017 en 2020 ook al het doel van de Tilburgers verdedigde, wordt voor een seizoen gehuurd van het Belgische Anderlecht. Een versterking onder de lat leek Willem II goed te kunnen gebruiken, nadat Robbin Ruiter er in de seizoensopener tegen Feyenoord (0-4) enkele keren niet goed uit zag.

Willem II komt fans tegemoet en heeft keeper binnen

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Joris, mag ik een keeper? En doe er ook een spitsje bij", zongen de Willem II-supporters technisch directeur Joris Mathijsen cynisch toe toen zij hun club een ruime nederlaag zagen lijden tegen Feyenoord. Zij zagen deze zomer verschillende basiskrachten vertrekken, waar maar weinig voor teruggehaald werd. Onder hen Arijanet Muric, die vorig seizoen onder de lat stond. Ruiter was inmiddels weer fit om zijn plek weer over te nemen, maar hij maakte tot dusver dus geen indruk. Aan de roep om een nieuwe doelman is nu voldaan.

"Het voelt fantastisch om hier weer te zijn", reageerde Wellenreuther op de clubwebsite. "Ik ken de weg en de mensen en ik heb een heel goed gevoel bij de club en deze deal. Ik was zondag als toeschouwer aanwezig en kreeg echt een speciaal gevoel toen ik de KingSide en de andere supporters weer massaal zag springen en zingen. Dat heb ik echt gemist." Hoewel het halen van Europees voetbal zoals in zijn laatste seizoen bij de club niet reëel is, is de Duitser wel ambitieus. "De manier waarop we toen speelden en resultaat haalden, zou mooi zijn om na te streven."

Wellenreuther was een talentvolle keeper in de jeugdopleiding van Schalke 04 en speelde ook meerdere jeugdinterlands voor Duitsland. In 2017 kon hij echter transfervrij vertrekken bij de ploeg uit Gelsenkirchen. Willem II sloeg toe en had daarmee voor de drie seizoenen die volgden een eerste doelman in huis. In 2020 verruilde Wellenreuther Tilburg voor Anderlecht, waar hij dit seizoen niet meer op speeltijd hoefde te rekenen.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd