'Droomtransfer voor Danjuma; PSV en NEC profiteren mee'

18 augustus 2021, 13:17   Bijgewerkt: 18 augustus 2021, 13:29

Arnaut Danjuma heeft een prachtige transfer te pakken. De Nederlandse vleugelaanvaller zal op korte termijn tekenen bij Europa League-winnaar Villarreal. Zijn huidige club Bournemouth ontvangt van de Spanjaarden zo'n 23,5 miljoen euro voor Danjuma.

De transfer is nog niet officieel door de clubs bevestigd, maar is volgens transferexpert Fabrizio Romano zo goed als rond. De genoemde transfersom staat vast, evenals de duur van het contract. Danjuma zal zijn handtekening zetten onder een verbintenis tot medio 2026.

Vandaag nog zal Danjuma met zijn zaakwaarnemer afreizen voor Spanje om daar de laatste formaliteiten rond zijn transfer af te ronden. Hij zal er zijn medische keuring ondergaan en zijn contract ondertekenen. Afgelopen seizoen was Danjuma nog van grote waarde voor Bournemouth, waar hij in 33 wedstrijden vijftien keer scoorde en zeven assists afleverde.

Ook voor PSV en NEC is de transfer van Danjuma goed nieuws. Volgens PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad ontvangt de Eindhovense club drie procent van de transfersom, wat neerkomt op zo'n 660.000 euro. NEC ontvang één procent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen