'Kane weer op het trainingsveld; Spurs denkt aan Zouma'

18 augustus 2021 – Over de toekomst van Harry Kane is nog altijd veel onduidelijk. Tottenham Hotspur zou een transfer naar Manchester City in de weg staan, waarna in de Engelse media berichten verschenen dat de spits weigerde te trainen. Inmiddels staat hij weer op het trainingsveld.

'Kane weer op het trainingsveld; Spurs denkt aan Zouma'

Of het inderdaad om werkweigering ging, is niet helemaal duidelijk. Kane zelf beweerde dat zijn late rentree bij Tottenham met de club was afgesproken. Overigens wist Sky Sports dinsdag te melden dat de spits ook nog een periode in zelfisolatie moest. Zodoende trainde hij individueel en was hij er niet bij tijdens de openingswedstrijd in de Premier League - uitgerekend tegen Manchester City.

Datzelfde City heeft een bod van liefst 150 miljoen euro op tafel gelegd voor Kane, maar The Spurs zien een verkoop nog altijd niet zitten. Dat berichtte transferspecialist Fabrizio Romano woensdagmiddag. Romano wist bovendien dat Kane sinds vrijdag al traint en de komende dagen 'respectvol' zal zijn.

Zouma
Terwijl Tottenham probeert Kane binnenboord te houden, heeft het ook het oog laten vallen op een opvallende versterking voor de verdediging. Kurt Zouma van stadgenoot Chelsea zou een van de spelers op de radar van de club zijn. Of het gaat lukken is nog de vraag: de 26-jarige Fransman staat ook in de belangstelling van West Ham United. Daarnaast wil Chelsea nog altijd Jules Koundé overnemen van Sevilla en wordt onderzocht of Zouma in de deal betrokken kan worden.

Premier League

gerelateerd