Feyenoord bevestigt Bijlow-nieuws: "Hij wordt alleen maar beter"

18 augustus 2021, 14:43

Justin Bijlow heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd. De 23-jarige, talentvolle doelman lag al vast tot medio 2023, maar heeft hier nog twee jaar aan toegevoegd. Op de website van de club reageert technisch directeur Frank Arnesen verheugd op het nieuws.

"Justin wordt een grote toekomst voorspeld", begon Arnesen. "Week in week uit bewijst hij al zijn waarde voor de ploeg op de momenten dat dat nodig is. En hij wordt alleen maar beter." De contractverlenging van Bijlow werd eerder op de dag al aangekondigd door Voetbal International. Al enkele maanden geleden spraken beide partijen de wens uit om de samenwerking te verlengen, maar dinsdag kwam er plots schot in de zaak.

Zo heeft Feyenoord de afgelopen periode goede zaken gedaan met het oog op de toekomst. "Het is mooi om te zien dat na eerder Orkun Kökcü, Luis Sinisterra en recenter Tyrell Malacia nu weer een jeugdige speler zich voor langere tijd aan de club bindt. Dit is goed voor die jongens, die zich hier nog uitstekend kunnen doorontwikkelen. Het past ook goed in het beleid dat Feyenoord wil voeren."

Geertruida

Na Bijlow is Lutsharel Geertruida de volgende jeugdexponent die Feyenoord graag langer zou willen vastleggen. Die onderhandelingen verlopen echter een stuk moeizamer, al wist het Algemeen Dagblad woensdag wel te melden dat de partijen toch weer in gesprek zijn. Ook Geertruida zelf zou een voorkeur hebben voor een langer verblijf bij Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen