Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Jahanbakhsh terug

19 augustus 2021, 09:32

Alireza Jahanbakhsh keert vanavond waarschijnlijk terug in de basiself van Feyenoord. De Rotterdammers spelen in de eigen Kuip tegen IF Elfsborg uit Zweden. In de strijd om een plekje in het hoofdtoernooi van de Conference League kent de opstelling van trainer Arne Slot geen verrassingen.

Onder de lat is er natuurlijk een plekje voor Justin Bijlow, die woensdagmiddag zijn contract bij Feyenoord verlengde tot medio 2025. De goalie wordt in de achterhoede ondersteund door vier bekende namen. Marcus Pedersen, Gernot Trauner, Marcos Senesi en Tyrell Malacia maken tot nu toe een uitstekende indruk in de laatste linie.

Op het middenveld kan Slot geen beroep doen op nieuweling Fredrik Aursnes. De controlerende middenvelder maakte afgelopen zondag zijn debuut op bezoek bij Willem II, maar speelde in Europa al namens Molde FK. Daarom mag hij pas in het hoofdtoernooi in actie komen. Het middenveld van Feyenoord wordt daarom gevormd door Jens Toornstra, Guus Til en Orkun Kökcü.

Het enige vraagteken in de voorhoede was Jahanbakhsh, maar hij lijkt toch gewoon te kunnen spelen. Anders staat onder meer Róbert Bozeník klaar om in actie te komen. Naast Jahanbakhsh moeten ook linksbuiten Luis Sinisterra en spits Bryan Linssen voor gevaar gaan zorgen tegen Elfsborg. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt in Rotterdam-Zuid.

Vermoedelijke opstelling: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Toornstra, Kökcü, Til; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen