Kane afwezig in Europa, gewilde spits traint apart richting rentree

19 augustus 2021, 09:00

Harry Kane is vanavond niet van de partij als Tottenham Hotspur in de Conference League op bezoek gaat bij FC Paços de Ferreira. De spits lijkt ondanks interesse van Manchester City gewoon bij de Londense grootmacht te blijven. Het is echter niet bekend wanneer we hem weer binnen de lijnen kunnen verwachten.

Tottenham moet na een teleurstellend seizoen in Engeland aan de bak om het hoofdtoernooi van de Conference League te bereiken. De manschappen van manager Nuno Espírito Santo gaan zonder Kane op bezoek in Portugal. Zondag wacht een competitiewedstrijd op bezoek bij Wolverhampton Wanderers, al is het de vraag of Kane dat duel wel gaat meemaken.

"Ik kan geen antwoord geven op de vraag wanneer hij terug zal zijn", vertelde Espírito Santo op de persconferentie voorafgaand aan het treffen met Paços de Ferreira. "Wat ik wel kan vertellen is dat hij steeds fitter wordt. Hij traint apart en zal vrijdag bij de groep aansluiten. Zaterdag maken we vervolgens de beslissing wie er zondag bij de selectie zitten."

Kane wordt al lange tijd begeerd door Manchester City, dat liefst 150 miljoen euro wil betalen aan Tottenham. De Londenaren weigeren vooralsnog mee te werken aan een transfer en houden Kane aan zijn contract. De spits ligt nog drie seizoenen vast in het Tottenham Hotspur Stadium. Afgelopen weekend won Tottenham zonder Kane met 1-0 van City.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen