Salah stoot Van Dijk van troon: best betaalde speler uit clubhistorie

19 augustus 2021, 17:18

Virgil van Dijk wordt onttroond als best betaalde speler bij Liverpool. Mohamed Salah gaat namelijk een nieuw contract tekenen bij de Premier League-club. Hij wordt de best betaalde speler uit de geschiedenis van de club als hij zijn contract met twee jaar verlengd.

Dat meldt The Athletic. Dat betekent dat de verdediger uit Nederland niet heeft kunnen genieten van het 'record'. Hij tekende vorige week een nieuw contract tot medio 2025 en verdient nu 250.000 euro per week. Salah zit momenteel op 230.000 euro, maar hij gaat dus weer over de mandekker heen als hij zijn contract verlengd. De Egyptsiche aanvaller ligt nog twee jaar vast op Anfield, maar de club wil hem nog twee jaar langer onder contract hebben. 

Salah wordt nog altijd gezien als de belangrijkste speler van Liverpool en kan om die reden een verbeterd contract tegemoet zien. De 29-jarige spits scoorde tot op heden 126 goals namens Liverpool en gaf 49 assists sinds hij in de zomer van 2017 overkwam van AS Roma. Hij werd de afgelopen jaren gelinkt aan Real Madrid, maar de Spanjaarden kozen uiteindelijk voor de komst van Eden Hazard. Liverpool wil de buitenspeler ook de komende jaren graag in de havenstad houden, waardoor hij beloond wordt met een nieuw contract.

Naast Van Dijk en Salah mogen meer spelers hun handtekening zetten onder een nieuwe en verbeterd contract. 

Trend Alexander-Arnold, Fabinho en Alisson Becker zetten eerder al een krabbel onder een verbintenis. Jordan Henderson en Sadio Mané moeten de volgende spelers worden die de komende jaren bij de kern horen in de jacht op nieuwe successen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen