Letsch doet Tannane pijn: "Ik word er zomaar uitgegooid"

20 augustus 2021, 07:51

Oussama Tannane hoopt deze zomer een transfer te maken, maar is nog altijd speler van Vitesse. De Marokkaanse spelmaker is wegens zijn vertrekwens bankzitter bij de nummer vier van afgelopen seizoen en dat doet hem pijn. Donderdagavond was hij met zijn 2-3 tegen RSC Anderlecht van grote waarde voor zijn ploeg. Het werd uiteindelijk 3-3 in België.

In gesprek met De Gelderlander verklaart Tannane zijn emoties na zijn belangrijke goal. "Ik heb het zo moeilijk gehad en dat heeft niemand gezien. Ik ben geen prater. Ik ga niet zeggen dat het allemaal niet waar is. Zodra ik de kans zou krijgen, zou ik het wel laten zien op het veld. Die kans heb ik nu gehad." Na zijn treffer trok de geëmotioneerde Tannane zijn shirt uit.

Lees ook: Vitesse geeft voorsprong weg

Omdat Tannane wil vertrekken, heeft zijn trainer Thomas Letsch ervoor gekozen om alvast met de ploeg van dit seizoen te gaan spelen. "Ik heb een heel lastig gesprek gehad met de trainer. Daarin heeft hij gezegd: 'Jij hebt ambities en uitgesproken te willen vertrekken'. 'Klopt', zei ik, 'zodat Vitesse ook wat aan mij kan verdienen'. Toen heeft hij mij laten weten mij niet te gebruiken."

En dat doet de middenvelder pijn. "Ik heb zo veel betekend voor de club. Ik vind het zo jammer, dat na alles wat ik heb gedaan voor Vitesse ik er zo uitgegooid word. Natuurlijk, ik heb ambitie. Maar ik vind niet dat je mij zomaar aan de kant kunt schuiven. En dat heeft de trainer wel gedaan. Daar heb ik heel veel pijn van gehad. Hij had mij vorig seizoen heel erg nodig, misschien dat hij nu gedacht heeft dat hij het zonder mij kan."

De 27-jarige middenvelder was afgelopen seizoen de belangrijkste speler in het succes van Vitesse. Tannane scoorde zelf zeven keer en bereidde negen treffers voor, waarmee hij zijn ploeg hielp aan de knappe vierde plaats in de competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen