'Feyenoord bedenkt zich: voormalig toptalent Liverpool in beeld'

20 augustus 2021, 11:19

Feyenoord is al maanden bezig met een zoektocht naar een nieuwe nummer negen, maar is nu van gedachten veranderd. Coach Arne Slot is tevreden over zijn keuzemateriaal in de punt van de aanval, maar wil er nog wel een extra buitenspeler bij. Daarvoor is Rafael Camacho in beeld. De Rotterdammers hebben echter concurrentie van SC Cambuur.

Volgens RTV Rijnmond heeft Feyenoord de zinnen gezet op de komst van een nieuwe buitenspeler. Nu IF Elfsborg donderdagavond met 5-0 werd verslagen, is een plek in de Conference League bijna gegarandeerd. Daarmee zouden de Rotterdammers zich verzekeren van een startpremie die voor een flinke financiële injectie zou zorgen. De 21-jarige Rafael Camacho moet de flanken van concurrentie gaan voorzien, weet Feyenoord Transfermarkt.

De Angolees-Portugese aanvaller speelde tussen 2008 en 2013 in de jeugdopleiding van Sporting Lissabon, die hij in 2013 verruilde voor een avontuur bij Manchester City. De aanvaller gold als een van de grootste talenten van de jeugdopleiding. Liverpool besloot hem op jonge leeftijd op te pikken en liet hem zelfs debuteren in de Premier League. Op zoek naar speeltijd koos hij in 2019 voor een terugkeer naar Lissabon. Zijn club verhuurde hem afgelopen seizoen aan Rio Ave, waar hij in elf wedstrijden driemaal scoorde.

De voormalig jeugdinternational kan het beste uit de voeten als linksbuiten, waar momenteel Luis Sinisterra in grote vorm verkeert. In de punt van de aanval lijkt Slot vertrouwen te hebben in Bryan Linssen, terwijl hij ook nog kan kiezen voor de talentvolle Robert Bozeník en Noaufal Bannis. Voor eerstgenoemde telde Feyenoord vorig jaar nog ruim vier miljoen euro neer.

Ook SC Cambuur heeft volgens de Leeuwarder Courant interesse in Camacho. In Leeuwarden lijkt hij meer kans op speeltijd te hebben. Camacho staat nog tot 2024 onder contract bij Sporting.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen