Goed nieuws Ziyech richting Arsenal, V/d Hoorn staat voor rentree

21 augustus 2021, 14:22

Hakim Ziyech raakte in de Super Cup-wedstrijd tegen Chelsea geblesseerd aan de schouder, maar heeft inmiddels goed nieuws ontvangen. Hij traint alweer volledig mee en zijn trainer Thomas Tuchel liet op de persconferentie weten dat het maar zo kan dat Ziyech komend weekend tegen Arsenal alweer van de partij is.

De middenvelder was het seizoen uitstekend begonnen. In de oefenwedstrijd tegen Tottenham Hotspur was hij goed voor twee doelpunten en ook in de Super Cup was hij direct trefzeker. Doordat zijn schouder uit de kom lag, kon hij die goede vorm tijdelijk niet etaleren, maar naar alle waarschijnlijkheid zal dat niet lang meer duren.

Van der Hoorn kan dit weekend Utrechtse problemen oplossen

Daarnaast werd afgelopen week bekend dat Mike van der Hoorn terugkeert op het oude nest. Door de zware blessure van Tommy St. Jago had FC Utrecht problemen centraal achterin, waardoor de van origine rechtsback Mark van der Maarel in het hart van het centrum stond. FC Utrecht laat weten dat hij op tijd speelgerechtigd is om mee te doen tegen FC Groningen komende zaterdag.

Mike van der Hoorn maakte eerder indruk in het shirt van FC Utrecht. Destijds dwong hij een transfer af naar Ajax, waar hij niet helemaal uit de verf kwam. Bij Swansea City kende hij wel een ijzersterke periode, maar bij zijn laatste club (Arminia Bielefeld) verloor hij al snel zijn basisplaats. In Utrecht krijgt hij de kans om zich daarvoor te revancheren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen