Marokko
0 – 0
Spanje

'Ajax heeft Antony terug tegen FC Twente, Berghuis in basis'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

20 augustus 2021 – Ajax-trainer Erik ten Hag kan komend weekend voor het eerst weer een beroep doen op buitenspeler Antony. De Braziliaan die actief was op de Olympische Spelen trainde de hele week mee in Amsterdam en kan tegen FC Twente normaliter minuten maken. 

'Ajax heeft Antony terug tegen FC Twente, Berghuis in basis'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schrijft De Telegraaf. De verwachting is echter wel dat Antony op de bank begint: in dat scenario zou Steven Berghuis in de basis starten als rechtsbuiten, zoals ook afgelopen weekend tegen NEC (5-0 winst) het geval was. Bij die wedstrijd ontbrak Antony nog in de wedstrijdselectie van trainer Ten Hag. Berghuis deed zodoende negentig minuten mee en kwam op papier met een assist. 

Achter de naam van Perr Schuurs staat een vraagteken. De centrale verdediger heeft een kuitblessure en is daarvan weliswaar vrijwel helemaal hersteld, maar of hij ook al wedstrijdfit is, is nog onduidelijk. Achterin ontbreekt Nicolas Tagliafico sowieso nog altijd vanwege een schorsing na zijn rode kaart tegen PSV in de Johan Cruijff Schaal.  De wedstrijd tegen FC Twente is de laatste wedstrijd die hij zeker zal missen.

Lees ook: Haller en Berghuis imponeren niet: "Die kan niet mee in de CL''

Wie in elk geval nog afwezig is, is middenvelder Mohammed Kudus. Ook hij is hard op de weg terug, maar zal in Enschede sowieso nog niet van de partij zijn. Sean Klaiber (zware blessure), Andre Onana (dopingschorsing) en Kenneth Taylor (schorsing van vorig seizoen) zitten eveneens niet in de selectie voor het duel in de Grolsch Veste. Aanvaller Danilo heeft zijn schorsing uitgezeten en kan wel weer bij de selectie zitten van Ajax.  

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd