Fabrizio Romano spreekt collega tegen over Noa Lang

21 augustus 2021, 09:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Leeds United werkt volgens Fabrizio Romano helemaal niet aan de komst van Noa Lang. Daarmee spreekt de beroemde transferspecialist zijn collega Nicolò Schira tegen. De Italiaanse journalist beweerde vrijdag nog dat de 22-jarige aanvaller van Club Brugge een persoonlijk akkoord had bereikt met de club uit de Premier League.

Daar klopt volgens Romano niets van. De transferexpert schrijft in de nacht van vrijdag op zaterdag dat Leeds United op dit moment niet in gesprek is met Club Brugge, Lang of het management van de speler. Lang stond volgens Romano enkele weken geleden wel degelijk in de belangstelling van Leeds, maar de club heeft in de zoektocht naar versterkingen zijn blikveld inmiddels verlegd naar andere aanvallers.

Daarmee ontkracht Romano het gerucht dat door Schira in de wereld werd geslingerd. De verslaggever beweerde dat Lang en Leeds tot een akkoord waren gekomen over een contract tot de zomer van 2025 met een optie van een extra jaar. Ook gaf Schira aan dat Leeds en Club Brugge nog onderhandelden over de transfervoorwaarden.

Philippe Clement, trainer van Club Brugge, gaat ervan uit dat Lang deze zomer nergens naartoe gaat. "Noa voelt zich hier heel goed en ik praat dagelijks met hem. Momenteel heb ik geen signalen ontvangen dat hij plots zou vertrekken, al moet in je het voetbal natuurlijk altijd met twee woorden spreken. En als hij nog zou weggaan, zal dat voor héél veel geld zijn, want wij zijn ook ambitieus", werd de trainer vrijdag geciteerd door Het Nieuwsblad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen