Moriba reageert op Koeman-sneer; topclubs op het vinkentouw

21 augustus 2021 – Ilaix Moriba heeft van zich laten horen via Instagram. 'Duizenden geruchten en niemand weet de waarheid', zo luidt de mysterieuze boodschap. De middenvelder van Barcelona lijkt daarmee te reageren op Ronald Koeman, die kritisch was over de speler.

Moriba reageert op Koeman-sneer; topclubs op het vinkentouw

De trainer van FC Barcelona liet het toptalent afgelopen seizoen veel minuten maken, maar baalt nu van het talent. Dat heeft alles met het aflopende contract van Moriba te maken. Over een jaar kan hij gratis Camp Nou verlaten. De club wil graag met hem verlengen, maar tot dusver is er nog geen opening gevonden. "De waarheid is dat ik teleurgesteld ben in hem en zijn zaakwaarnemer. Ik geloof meer in voetbal dan in geld", sneerde Koeman richting de speler.

Lees ook: Sneer Koeman naar toptalent: "Geloof meer in voetbal dan in geld"

De vastgelopen gesprekken zorgen ervoor dat de middenvelder niet welkom is op het trainingsveld van het eerste elftal. Hij traint daarom mee met Barcelona B. In Spanje gaan de media er vanuit dat hij zijn laatste wedstrijd voor de Catalaanse grootmacht al gespeeld heeft. De club kampt met een enorme schuld en wil daarom niet dat de middenvelder transfervrij vertrekt over een jaar. Daarom mag hij nu al op zoek naar een nieuwe club.

Volgens El Mundo Deportivo is er volop belangstelling voor Moriba: Chelsea, Manchester City en RB Leipzig azen op zijn handtekening. De club uit Manchester ziet hem echter liever over een jaar gratis komen. Dat zou betekenen dat het talent een heel seizoen lang bij het tweede team aan moet sluiten. Daar zullen speler én club niet op zitten te wachten.

LaLiga

gerelateerd