'Fiorentina wil Barça en Koeman verlossen van grootverdiener'

21 augustus 2021, 16:45

Miralem Pjanic heeft er een nieuwe Italiaanse aanbidder bij. Fiorentina heeft de deur voor de komst van de 31-jarige middenvelder opengezet, zo weet La Gazzetta dello Sport te melden. FC Barcelona neemt liever vandaag dan morgen afscheid van Pjanic, die met zijn salaris zwaar op de begroting drukt en bovendien niet voorkomt in de plannen van trainer Ronald Koeman.

Pjanic wordt eigenlijk al de volledige zomer in verband gebracht met een transfer. Met het einde van de transferperiode in zicht staat de Bosniër echter nog altijd op de loonlijst bij Barça. Een terugkeer naar Juventus werd de afgelopen maanden veelvuldig genoemd als optie voor Pjanic, maar de club uit Turijn lijkt na de komst van Manuel Locatelli (Sassuolo) geen versterkingen voor het middenveld nodig te hebben.

Toch behoort een terugkeer naar de Italiaanse competitie nog altijd tot de mogelijkheden voor Pjanic. Niet alleen omdat AC Milan en Inter nog een optie zijn, maar vooral omdat Fiorentina nu serieus geïnteresseerd is. Pjanic is door zijn management aangeboden bij de club uit Florence, die nu bekijkt of de komst van de routinier mogelijk is. Bovengenoemde krant noemt een deal 'moeilijk, maar niet onmogelijk'.

Pjanic maakt zaterdagavond in elk gevaal geen deel uit van de selectie van Barcelona tegen Athletic Bilbao. Vorig weekend had Koeman de middenvelder ook al niet nodig tegen Real Sociedad (4-2 winst). Naast Pjanic wordt ook Samuel Umtiti richting de uitgang geduwd bij Barça.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen