Nieuwe club van Abdou Harroui lijkt bekend

21 augustus 2021, 16:58

Abdou Harroui heeft zijn gewenste transfer te pakken. De 23-jarige spelmaker verlaat Sparta Rotterdam en gaat aan de slag bij Aston Villa, zo weet DM Sport te melden. De club uit de Premier League koopt het eenjarige contract van Harroui af en legt de voormalig Nederlands jeugdinternational voor vijf jaar vast, tot de zomer van 2026.

Dat Harroui op korte termijn een transfer gaat maken, werd vrijdag al duidelijk. Sparta communiceerde toen dat de middenvelder in de wedstrijdselectie tegen Heracles Almelo zou ontbreken om een transfer af te ronden. Sparta had op dat moment al een akkoord bereikt met de geïnteresseerde club.

'De middenvelder is nog in gesprek met de betreffende club en heeft van Sparta toestemming gekregen om overeenstemming te bereiken en eventueel daarna medisch gekeurd worden', gaf Sparta ruim 24 uur geleden aan. 'Hij zal dus niet inzetbaar zijn morgenavond, als Sparta bezoek krijgt van Heracles Almelo.'

Harroui is de voorbije maanden met meerdere clubs in verband gebracht, onder meer Galatasaray, Lille OSC en Rangers FC. Gaat hij daadwerkelijk bij Aston Villa aan de slag, dan wordt hij ploeggenoot van Anwar El Ghazi. De aanvaller, die eveneens Marokkaanse roots heeft, ligt nog voor twee jaar vast in Birmingham.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen