Schmidt gooit opstelling PSV opnieuw om: vijf wijzigingen

21 augustus 2021, 18:59

Roger Schmidt heeft de opstelling van PSV voor het Eredivisieduel tegen SC Cambuur opnieuw flink omgegooid. De Eindhovenaren spelen met vijf wijzigingen ten opzichte van het duel in de voorronde van de Champions League tegen Benfica van afgelopen donderdag. Uiteraard heeft dat alles te maken met de belangrijke return. 

Omdat PSV in Portugal met 2-1 onderuit ging, móét er aanstaande donderdag in eigen stadion gewonnen worden. Het duel tegen SC Cambuur kan om die reden gezien worden als hinderlijke onderbreking. Toch diende de club geen verzoek in om het duel te verplaatsen, zoals andere Europees spelende clubs wel deden. In plaats daarvan koos Schmidt er opnieuw voor om te rouleren.

Noni Madueke, Mario Götze, André Ramalho, Ibrahim Sangaré en Philipp Max beginnen om die reden allemaal op de bank. In plaats daarvan zijn het Mauro Jr. en Bruma die de voorhoede met Cody Gakpo en Eran Zahavi compleet maken. Naast aanvoerder Marco van Ginkel staat dit keer Davy Pröpper en ook voor Armando Obispo is in de achterhoede opnieuw een plekje ingeruimd - dit keer naast Olivier Boscagli. Schmidt maakte tevens gebruik van de multi-inzetbaarheid van Philipp Mwene, die hij dit keer op de plek van Max neerzet. Jordan Teze is de rechtsback. 

Ook vorige week tegen Heracles Almelo werd er al veel gewijzigd in de formatie van PSV. Toen had dat geen consequenties en wonnen de Eindhovenaren met 0-2. Of het tegen promovendus Cambuur ook goed afloopt, merken we vanaf 20.00 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen