Heerenveen bezig met vervanger Van Bergen en spits

21 augustus 2021, 19:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het einde van de transferperiode nadert, maar bij sc Heerenveen is de selectie nog altijd niet rond. De club verwacht dat Mitchell van Bergen deze week een transfer maakt naar Middlesbrough en is dus bezig met een vervanger. Daarnaast aast de club nog altijd op een concurrent voor Henk Veerman in de spits.

Tegenover de camera van ESPN laat technisch directeur Ferry de Haan weten dat het een drukke tijd is. "We hebben natuurlijk gezegd dat we links op de buitenkant nog wat wilden hebben. Dat is gelukt met Filip Stevanovic. We hebben met Henk Veerman één spits en een club als Heerenveen moet er gewoon nog één hebben. Daar zijn we nog niet in geslaagd, maar wel druk mee."

Verder gaat hij nog in op de transfer van Van Bergen, die wel op de bank zit bij Heerenveen tegen RKC. "Wij als club zijn wel redelijk dáár, maar hijzelf nog niet. Wij als club hebben besloten dat hij er wel gewoon bij is en dat wilde hij zelf ook. Ik ga er wel vanuit dat dat de komende dagen rond komt, maar dat is niet aan ons. We zijn druk bezig met een vervanger, dat zal iemand zijn zonder Eredivisie-ervaring."

Lees ook: 'sc Heerenveen zoekt spits en heeft Veerman-opvolger op het oog'

Tot slot krijgt hij ook nog de vraag of Joey Veerman ook in september nog voor Heerenveen speelt. "Zoals het er nu uitziet wel ja. Er is bij ons niets bekend van enige beweging rondom Joey Veerman. Dat hij een ambitie heeft is alleen maar goed. Een club als Heerenveen moet het ook hebben van spelers verkopen, maar Joey heeft nog drie jaar contract en dat weet hij. Dat hij de stap wil maken is prima, maar zolang niet alle partijen tevreden zijn, is er voor ons geen reden om daar wat aan te gaan doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen