'Harroui op weg naar Engeland, toch geen Aston Villa'

21 augustus 2021, 21:26

Het vertrek van Abdou Harroui lijkt er nu echt aan te komen. Anders dan wat DM Sport eerder op de dag beweerde, wordt zijn bestemming echter niet Aston Villa. In plaats daarvan zou Sparta een akkoord hebben bereikt met Championship-club Nottingham Forest.

Dat meldde RTV Rijnmond zaterdagavond. Volgens het regionale medium zijn de clubs het eens kunnen worden over een transfersom van tussen de 2,5 en 3 miljoen euro. Wel moet Harroui zelf nog tot een akkoord komen met Nottingham. Zondag zal hij naar Engeland vliegen om zijn transfer af te ronden. 

Dat Harroui Sparta wilde verruilen voor een nieuw avontuur, was al langer bekend. Om die reden werd vrijdag al gecommuniceerd dat hij vandaag (zaterdag) niet bij de wedstrijdselectie tegen Heracles zou zitten. Eerder op de dag werd de speler nog gelinkt aan Aston Villa. Ook Atalanta, Galatasaray, Lille OSC en Rangers FC werden eerder al genoemd als mogelijke bestemmingen voor Harroui.

Meijers

Het akkoord tussen Sparta en Nottingham Forest was niet het enige nieuws dat RTV Rijnmond kon melden. Ook zou Sparta Aaron Meijers graag opnieuw aan de selectie toe willen voegen. Vorig seizoen werd de linksback al gehuurd van ADO Den Haag. Wel wil de club Meijers alleen inlijven als dat transfervrij kan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen