AC Milan verklaart oorlog aan Real Madrid

26 juli 2006, 12:47

Real Madrid hoeft voorlopig geen poging meer te wagen om Kaka binnen te halen. AC Milan, de huidige club van de Braziliaan, is des duivels over de handelswijze van Real en heeft laten weten dat het voorlopig geen zaken meer wil doen met de Spaanse topclub. Milan-voorzitter Adriano Galliani heeft in de Spaanse krant Marca zelfs officieel de oorlog verklaard aan het Real-bestuur.

Het binnenhalen van Kaka is één van de grote projecten van de nieuwe Real-voorzitter Ramon Calderon. Naar verluidt hebben vertegenwoordigers van de Koninklijke achter de rug van AC Milan om contact gelegd met Kaka en dat is in Milaan in het verkeerde keelgat geschoten. "De afgelopen vijtig jaar was Real de mooiste club ter wereld, maar ze gooien die reputatie nu volledig te grabbel. Dit nieuwe Real houdt de goede naam van de club niet in ere", stelt Galliani.

"AC Milan verklaart Real Madrid bij deze de oorlog", is de duidelijke taal van Galliani. "Kaka blijft bij ons. Zelfs wanneer we hem zouden verkopen, zal dit niet aan Real Madrid zijn. AC Milan zal niet met vertegenwoordigers van dit nieuwe Real gaan praten. Wat Real de afgelopen weken gedaan heeft, valt niet goed te praten. Dit is niet de manier waarop twee grote clubs met elkaar zouden moeten omgaan."

Kaka zette in juni nog zijn handtekening onder een nieuw contract bij AC Milan. De verbintenis van de Braziliaanse middenvelder loopt nu tot medio 2011.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen