'Messi opent nu al gesprekken met club ná PSG'

22 augustus 2021, 12:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Lionel Messi heeft zijn overstap naar Paris Saint-Germain pas net beklonken en wacht nog op zijn eerste minuten in het shirt van de Fransen, maar heeft zijn toekomstplannen nu al klaar. De Argentijn zette zijn krabbel onder een tweejarig contract in de Ligue 1 en verkast daarna hoogstwaarschijnlijk naar de Verenigde Staten.

De steraanvaller wil zijn loopbaan namelijk afsluiten bij het Amerikaanse Inter Miami, weet The Daily Mirror. Messi heeft zelfs al gesprekken gevoerd met clubeigenaar David Beckham. Messi is er al helemaal klaar voor, want hij heeft voor miljoenen zes nieuwe appartementen gekocht in Miami. Messi en Inter Miami werden in het verleden al vaker aan elkaar gelinkt.

In Miami kan Messi mogelijk gaan samenspelen met Nick Marsman, die Feyenoord deze zomer verruilde voor een Amerikaans avontuur. Ook landgenoot en voormalig Real Madrid-spits Gonzalo Higuain staat onder contract bij de club van Beckham, net als wereldkampioen van 2018 Blaise Matuidi.

Messi koos begin deze maand voor een overstap naar Paris Saint-Germain, nadat hij geen akkoord wist te bereiken over een nieuw contract met FC Barcelona. Financiële problemen gooiden uiteindelijk roet in het eten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen