Recidivist Nainggolan de mist in: met alcohol en véél te snel rijden

22 augustus 2021, 17:30   Bijgewerkt: 22 augustus 2021, 17:49

Radja Nainggolan (33) zit in de problemen: de dertigvoudig international van België keerde recent terug in zijn thuisland bij Antwerp FC, maar heeft zijn reputatie als enfant terrible maar weer eens waargemaakt. De middenvelder werd dit weekend aangehouden met alcohol op achter het stuur.

Dat schrijven diverse Belgische media althans, waaronder Het Nieuwsblad die het bevestigd gekregen heeft. Dat was niet het enige strafbare feit dat hij beging: de controle vond plaats omdat hij véél te hard reed. Hij zou ruim honderd kilometer per uur hebben gereden, waar slechts vijftig toegestaan was. Naast de snelheidsovertreding van dus meer dan vijftig kilometer per uur, werd hij tijdens de alcoholtest ook nog eens positief bevonden. Daardoor moet hij zijn rijbewijs in elk geval voor twee weken inleveren.

Het is niet de eerste keer dat hij in opspraak komt vanwege het rijden onder invloed. In 2018 liep hij ook al tegen de lamp in het Belgische Sink-Niklaas, omdat hij dronken achter het stuur zat. Dat zal ditmaal ook meewegen in de stafmaat voor de middenvelder, die zijn laatste interland in 2018 speelde voor België. Omdat hij enigszins verrassend gepasseerd werd voor het WK 2018 besloot hij dat hij onder de huidige bondscoach Roberto Martínez nooit meer wilde voetballen. 

Lees ook'Antwerp verleidt Nainggolan met riante tekenbonus en topsalaris'

Tijdens zijn presenatie bij Antwerp FC zei Nainggolan afgelopen week nog dat hij een voorbeeld wilde worden voor de Belgische jeugd en dat dát een van de redenen was dat hij terugkeerde in eigen land. Met deze actie is dat voorlopig in elk geval nog niet gelukt. Eerder stond hij onder contract bij onder meer Internazionale, Cagliari, AS Roma en Germinal Beerschot, de concurrent van Antwerp FC.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen