Slot vreest voor absentie Senesi: "Hoor ik spelers vaker zeggen"

22 augustus 2021, 17:55

Arne Slot hoopt dat de blessure van Marcos Senesi meevalt. De trainer van Feyenoord zag zijn centrumverdediger al na acht minuten spelen uit met een spierblessure. De Rotterdammers hebben een druk programma en zitten in de achterhoede behoorlijk dun in de spelers.

Slot werd op de persconferentie na de wedstrijd vrijwel meteen gevraagd naar de situatie van Senesi. De oefenmeester weet echter niet wat de schade is. "Dat vind ik heel moeilijk om in te schatten. Hij geeft zelf aan dat het meevalt, maar dat hoor ik spelers vaker zeggen. We zullen morgen meer duidelijkheid krijgen over of hij donderdag en zondag kan spelen. Het is wel prettig dat hij zelf denkt dat het meevalt."

Senesi werd in Rotterdam vervangen door Wouter Burger, die van origine op het middenveld speelt. Ook hij moest zich in de slotfase echter met een blessure laten wisselen voor Ramon Hendriks. "We moesten kiezen tussen Wouter en Ramon, maar Ramon had gisteren al negentig minuten gespeeld bij O21. Het is belangrijk om dat soort jongens hun speeltijd moeten hebben. Wouter heeft dat uitstekend ingevuld, alleen moest hij op het einde ook eruit."

Feyenoord won zondagmiddag met 2-0 van Go Ahead Eagles en is met zes punten uit twee wedstrijden uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen. Daarnaast is de return in de Conference League tegen IF Elfsborg na de 5-0 thuiszege ook een formaliteit. Toch kan Slot met zijn krappe selectie geen nieuwe blessures gebruiken. Feyenoord speelt donderdag in Zweden tegen Elfsborg en reist zondag af naar FC Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen