Kritiek op Gravenberch: "Had hem graag voor de camera gezien"

22 augustus 2021, 20:02

Kenneth Perez was zondagavond na de wedstrijd tussen FC Twente en Ajax kritisch op het gedrag van Ryan Gravenberch. De middenvelder van Ajax werd halverwege de tweede helft door trainer Erik ten Hag naar de kant gehaald en baalde daar zichtbaar van. Perez is benieuwd hoe hij met deze tegenslag omgaat.

"Hij heeft ook gezien dat de anderen slecht waren", stelde Perez bij Dit was het Weekend van ESPN. "Zijn status en beeld van zichzelf zijn veranderd. Hij heeft zeer terecht alle lof gehad, want hij is een goede speler. Je ziet dit keer op keer. Jonge spelers die overal blij om zijn. Ik had hem vandaag graag voor de camera willen hebben. Om te zien hoe hij reageert om deze tegenslag."

Ten Hag legde eerder op de dag voor de camera van ESPN al uit waarom hij Gravenberch naar de kant haalde. "Ik denk dat hij het wel snapt als hij de wedstrijd terug kijkt. Ik heb hem nog niet gesproken. We hebben als team onder de maat gespeeld, maar zeker ook een aantal individuen. Het was een matige vertoning. We speelden in een laag tempo. Vanaf 12.15 uur hadden we aan moeten staan en dat stond een aantal spelers niet."

Ajax speelde op bezoek bij Twente met 1-1 gelijk en verspeelde dus direct punten in de titelstrijd. Feyenoord en PSV hebben immers nog de volle buit te pakken na twee speelrondes. Volgende week zondag staat voor Gravenberch en zijn ploeggenoten een thuisduel met Vitesse op de planning.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen