Atlético profiteert op geheel eigen wijze van puntverlies Barcelona

22 augustus 2021, 21:37

Atlético Madrid heeft zondagavond optimaal geprofiteerd van het puntverlies van FC Barcelona. De ploeg van Diego Simeone deed dat op de herkenbare eigen wijze: met vechtvoetbal, slechts minimaal verschil en met een beetje hulp van tegenstander Elche (1-0).

Voor de Argentijnse trainer waren de laatste minuten van het duel zenuwslopend. Na het laatste fluitsignaal gooide hij zichtbaar opgelucht zijn armen in de lucht en maakte vervolgens een sprintje naar de spelerstunnel. Zelfs voor Simeone-begrippen was het zondagavond in het eigen stadion een lelijke overwinning, maar wel de tweede van het seizoen in even zoveel duels.

Net als bij de seizoensopener was Ángel Correa de grote man van Atlético: tegen Celta de Vigo scoorde hij tweemaal, zondagavond was hij verantwoordelijk voor het enige doelpunt van de avond. Voormalig Real Madrid-keeper Kiko Casilla ging pijnlijk de mist in (zie onder), waarvan de Atléti-aanvaller gretig profiteerde.

In het tweede bedrijf speelde de regerend landskampioen van Spanje angstvallig weinig klaar, ondanks dat Luis Suárez en Kieran Trippier nog invielen in het Wanda Metropolitano. Desondanks staat de teller na twee duels op de volle zes punten en zal Simeone ondanks het lelijke voetbal blij zijn met de clean sheet en drie punten die hij kan bijschrijven. Ronald Koeman kwam met FC Barcelona zaterdagavond niet verder dan een remise bij Atheltic Bilbao. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen