Dost naar Feyenoord? Linssen grapt: "Roep is vast even minder"

23 augustus 2021, 07:54

Bryan Linssen was dit weekend de gevierde man bij Feyenoord. Met twee doelpunten zorgde hij hoogstpersoonlijk voor de driepunter tegen promovendus Go Ahead Eagles. Maar blijft hij ook basisspeler als er nog een nieuwe spits komt? De aanvaller maakt zich niet druk.

"Vertrouwen doet dan heel veel met een speler. Vooral voor een spits. Kijk, die 2-0, daar denk ik niet na en doe ik gewoon. In periodes dat het niet loopt, is dat zó anders. Als je al een paar kansen hebt gemist, als er veel kritiek op je is, dan speelt dat onbewust toch mee bij een aanvaller. Dan ga je geforceerd ballen schieten en nu niet", legt Linssen uit in het Algemeen Dagblad

De Rotterdammers worden al aan meerdere spitsen gelinkt. De laatste tijd wordt vooral Bas Dost genoemd. De aanvaller maakte vorig seizoen voor vier miljoen euro de overstap van Eintracht Frankfurt naar Club Brugge, maar kan dit seizoen niet rekenen op een basisplaats. Linssen blijft rustig. "De roep om een nieuwe spits? Dat komt meteen naar boven als je een kans mist. Maar na deze wedstrijd is dat vast even iets minder, denk ik. En dan kop ik ook nog tegen de paal in de slotfase."

Wel of geen nieuwe aanvalsleider, Arne Slot is blij met Linssen. "Het is een slimme speler die ook nog eens ongelooflijk hard werkt", aldus de oefenmeester. Het is duidelijk dat de trainer minder te spreken is over Robert Bozenik. De aanvaller werd een paar jaar geleden voor vier miljoen euro gehaald, maar hij wist geen enkele trainer te overtuigen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen