Romero bevestigt Messi-claim: "Hij wilde mij bij FC Barcelona"

23 augustus 2021, 08:32   Bijgewerkt: 23 augustus 2021, 08:38

Verdediger Cristian Romero maakte deze zomer de overstap van Atalanta Bergamo naar Tottenham Hotspur. Als het aan Lionel Messi had gelegen, was de mandekker nu actief bij FC Barcelona. De spelers kennen elkaar van de Argentijnse nationale ploeg en daar maakte Romero dus indruk op de sterspeler.

"Het is geweldig dat Messi mij graag als zijn ploeggenoot wilde bij FC Barcelona", vertelt de verdediger bij Radio AM 550. Romero koos uiteindelijk voor een transfer naar Londen, waar Messi ook vertrok uit Nou Camp. Er werd echter zelfs even beweerd dat het niet komen van Romero de druppel was die voor de kleine Argentijn deed overlopen. Hij staat nu onder contract in Parijs. "Het is waanzinnig wat voor team PSG bij elkaar heeft gesprokkeld. Ik ben wel een beetje verdrietig hoe Messi is vertrokken bij Barcelona. Ik dacht dat hij daar voor altijd zou blijven."

Lees ook: 'De Ligt ziet concurrent vertrekken na domino-effect op transfermarkt'

Romero, die deze zomer de Copa América wist te winnen met Argentinië, volgt zijn landgenoten op de voet. Naast Messi staan ook Leandro Paredes, Ángel Di María en Mauro Icardi onder contract in de Franse hoofdstad. "Hopelijk winnen ze alles wat er te winnen valt. Ik gun het Messi. Hij is een geweldig persoon", besluit de mandekker, die afgelopen seizoen werd uitgeroepen tot 'beste verdediger van de Serie A'. 

Romero werd afgelopen seizoen door Juventus verhuurd aan Atalanta Bergamo. De ploeg van Marten de Roon, Hans Hateboer, Sam Lammers en Robin Gosens bedong daarbij een koopoptie van zestien miljoen euro. Die lichtte de club, waarna hij meteen doorverkocht werd aan Tottenham Hotspur. De Engelen betaalden maar liefst 55 miljoen euro voor de Argentijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen