Bosz ziet Shaqiri komen, Camavinga maakt zich op voor toptransfer

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

23 augustus 2021 – Peter Bosz kan in zijn handen wrijven. Eindelijk hebben Liverpool en Olympique Lyon een akkoord bereikt over Xherdan Shaqiri. De aanvaller beleefde een uitstekende Europees kampioenschap met Zwitserland en kwam daardoor op de radar bij de Franse club. Een nieuwe smaakmaker voor de Ligue 1, maar wellicht vertrekt er ook één: Eduardo Camavinga lijkt een toptransfer te gaan maken.

Bosz ziet Shaqiri komen, Camavinga maakt zich op voor toptransfer

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Stade Rennes heeft de afgelopen maanden geprobeerd om het contract van de Fransman te verlengen, maar de club en de speler kwamen er niet uit. Dat betekent dat Camavinga over een jaar transfervrij kan vertrekken. Dat wil Rennes niet, want hij vertegenwoordigd een enorme transferwaarde. Zijn marktwaarde wordt geschat op 55 miljoen euro, maar geen enkele geïnteresseerde club gaat dat betalen als hij over een jaar gratis kan komen. Daarom zet de Franse subtopper nu in een 35 miljoen.

De achttienjarige middenvelder annex verdediger wordt al twee jaar lang gelinkt aan de grootste clubs van de wereld. Manchester United, Real Madrid en Paris Saint-Germain zouden in de race zijn voor Camavinga. De transfermarkt sluit over ruim een week. De kans dat het toptalent tegen Nantes zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld, lijkt dus groot te zijn. Quest-France Sport meldt dat de speler na afloop zelfs zijn vertrek aankondigde bij de harde kern van de club.

Lees ook: 'PSG wil Wijnaldum-concurrent: slecht nieuws voor Ajax of AZ'

De kans bestaat dus dat de Ligue 1 een groot talent verliest, maar aan de andere kant komer er ook een goede speler terug. Olympique Lyon gaat De Zwitserse dribbelaar Shaqiri naar verluid vastleggen voor drie seizoenen. Trainer Bosz zocht nog naar een aanvallende impuls na het transfervrije vertrek van Memphis Depay. Die is nu dus gevonden. Alleen een mislukte medische keuring kan nog een streep door de transfer zetten.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd