Götze over regels De Jonge: "Misschien riemen voor de fans"

23 augustus 2021, 16:19   Bijgewerkt: 23 augustus 2021, 16:25

Mario Götze is benieuwd naar hoe fans zich aan de nieuwe, opgelegde maatregelen gaan houden in de stadions. Coronaminister Hugo de Jonge verplichtte de fans voor dit weekend al om 'op hun kont' te blijven zitten, terwijl hij na dit weekend van plan is om de staantribunes te laten sluiten. Maar blijven zitten in een stadion, is dat wel mogelijk?

Nee, denkt Mario Götze. "Misschien moeten we de fans dan vastzetten met riemen", grapt de Duitse middenvelder. "Ik weet niet of dat zo makkelijk gaat. Als ik zelf op de bank zit en mijn ploeg scoort, spring ik automatisch op. Ik denk wel dat het moeilijk is, maar ik vind wel dat we ons er aan moeten houden als de overheid het ons verplicht."

Lees ook: Madueke fit genoeg voor return tegen Benfica

Götze kreeg de uitspraken van De Jonge zelf overigens niet mee, omdat hij zich met PSV voorbereidt op het tweede duel met Benfica. Daarin moet PSV een 2-1 achterstand goed maken. "We starten morgen vanaf nul, maar zullen moeten scoren en willen winnen. Daarom is het wel anders. Het is een finale voor ons, we moeten er klaar voor zijn om op ons best te zijn." 

Götze vindt het niet erg dat zijn trainer de laatste weken veel rouleert. "Ik denk juist dat het goed is, want nu zijn we iedere wedstrijd 100%. Het kan ook, want we hebben een goede selectie." Dat moet dinsdagavond tegen Benfica blijken. "Details zullen de uitslag uiteindelijk gaan bepalen. We spelen thuis, dus we hebben veel vertrouwen in een goede afloop."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen