Ajax-Argentijnen op WK-jacht, Liverpool wil spelers niet afstaan

23 augustus 2021, 17:23

Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico gaan met de Argentijnse nationale ploeg op jacht naar een WK-ticket. Na de eindzege in de Copa América maakt het Ajax-duo opnieuw onderdeel uit van de selectie. Dat geldt eveneens voor Lionel Messi, die nog op zijn eerste minuten wacht als nieuwe speler van Paris Saint-Germain.

Messi, Tagliafico, Martínez en hun landgenoten treffen begin september Venezuela, twee keer Brazilië en Bolivia. Argentinië zal de tweede plaats in de poulefase willen behouden. Na zes duels heeft de ploeg van bondscoach Lionel Scaloni twaalf punten verzameld. Brazilië heeft het vooralsnog beter voor elkaar: De Goddelijke Kanaries wonnen alle groepswedstrijden.

Het is de vraag of we alle supersterren van het mondiale voetbal volgende week in actie zien tijdens de interlandonderbreking. Liverpool weigert vooralsnog namelijk Mo Salah af te staan aan de Egypische ploeg voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Angola. Egypte is volgens de Britse regering momenteel namelijk een rood gebied wegens de slechte coronasituatie.

Dat meldt The Guardian. Ook Brazilianen Alisson Becker, Roberto Firmino en Fabinho mogen mogelijk niet in het vliegtuig stappen. Het trio moet wegens de coronamaatregelen in Engeland tien dagen in quarantaine na terugkeer uit Zuid-Amerika. Daardoor zouden zij de eerste wedstrijd van het nieuwe Champions League-seizoen aan zich voorbij moeten laten gaan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen