Real Madrid doet nieuw bod op Van Nistelrooy

26 juli 2006, 13:24

Na een pauze van een aantal dagen gaat Real Madrid zich toch weer mengen in de strijd om Ruud van Nistelrooy. Nadat een eerste bod van de Spaanse ploeg resoluut werd afgewezen door Manchester United, heeft Real nu een nieuw bod uitgebracht. "We wachten nu op een antwoord van Manchester", gaf een woordvoerder van de Spaanse club woensdag toe. 

Real Madrid leek te zijn afgehaakt in de strijd om de spits, maar naar verluidt heeft de ploeg nu een bod van vijftien miljoen euro uitgebracht. Eerder waagde ook Bayern München een poging om de aanvaller binnen te halen en ook het bod van de Duitsers schijnt rond de vijftien miljoen euro te liggen. De bal ligt nu dus bij Manchester United. 

Eerder deze week meldde Van Nistelrooy zich gewoon op de eerste training van Manchester United. Toch weet ook manager Ferguson dat de spits weg wil. "Hij heeft me inmiddels drie keer gevraagd te mogen vertrekken. De laatste keer zelfs in een persoonlijke brief. Het heeft geen zin een speler vast te houden die weg wil. Ik kan hem toch niet meer op andere gedachten brengen", liet de Schotse manager eerder deze week weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen