De Mos vreest voor PSV: "Sluw Benfica net iets sterker"

23 augustus 2021, 20:08

Aad de Mos denkt dat het voor PSV lastig gaat worden om een plek in de Champions League-groepsfase te bemachtigen. De Eindhovenaren verloren het heenduel vorige week met 2-1 en moeten die achterstand in eigen huis goed zien te maken. De oud-trainer voorspelt dat het een lastige opgave wordt voor de ploeg van Roger Schmidt.

PSV moet minstens twee keer scoren om een plek in de Champions League af te dwingen. Dat wordt lastig, denkt De Mos. "Ik denk ook dat je als tegenstander altijd kansen krijgt tegen PSV", vertelt hij aan het Eindhovens Dagblad. Dat hebben we gezien in de eerste wedstrijd tegen Benfica, maar ook afgelopen weekend tegen SC Cambuur."

PSV won afgelopen weekend met 4-1 van de Leeuwarders. Het getankte vertrouwen levert de ploeg volgens De Mos echter geen overwinning op tegen Benfica. "Als ik geld zou moeten inzetten, ga ik toch voor Benfica. Een heel sluwe ploeg met net iets meer kwaliteit dan PSV. Ze hebben ook een coach met heel veel ervaring", doelt hij op Jorge Jesus.

De Mos denkt dat Benfica er goed aan heeft gedaan door de eerste wedstrijd winnend af te sluiten. Een late tegentreffer van Cody Gakpo bracht de ploeg van Schmidt nog enigszins terug in de wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen