'Ronaldo voor 25 miljoen op te pikken: vier clubs maken kans'

23 augustus 2021 – Cristiano Ronaldo is keihard op weg naar de uitgang bij Juventus. Volgens diverse Italiaanse geruchten vroeg de superster afgelopen weekend zelf om een reserverol bij de topclub, zodat hij zich kon focussen op een nieuw avontuur. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano is de 36-jarige aanvaller voor een bescheiden bedrag op te halen in Turijn.

'Ronaldo voor 25 miljoen op te pikken: vier clubs maken kans'

In een livestream op Twitch onthult Romano dat Ronaldo deze zomer voor 25 miljoen euro op te pikken is. Het liefst wilde Juventus Ronaldo deze zomer aan boord houden, maar de club is bereid om mee te werken aan een transfer. Op die manier creëert de club namelijk flink wat ruimte in het salarisbudget, waardoor het zelf nog kan toeslaan op de transfermarkt.

Romao voorspelt dat de Portugese superster naar de Premier League verkast, nadat Paris Saint-Germain en Real Madrid eerder al aangaven niet over de komst van de doelpuntenmachine na te denken. Een terugkeer bij Manchester United lijkt het meest logisch. Bij die club maakte hij eerder tussen 2003 en 2009 al furore. Ronaldo speelt sinds 2018 voor Juve.

Omdat de sterspeler hoe dan ook in de Champions League wil spelen, heeft United concurrentie van drie andere Engelse clubs. Ook Chelsea, Liverpool en Manchester City bereikten de groepsfase van het miljardenbal. Chelsea versterkte zich onlangs met Romelu Lukaku, waardoor een transfer naar Londen niet voor de hand lijkt te liggen.

Eredivisie

gerelateerd