'PSG houdt rekening met vertrek Mbappé: Richarlison in beeld'

23 augustus 2021, 20:59

Paris Saint-Germain verwacht dat Kylian Mbappé deze zomer voor een nieuwe club gaat spelen. Het 22-jarige supertalent heeft nog een eenjarig contract in Frankrijk, waardoor de club hem een nieuwe verbintenis hoopt voor te schotelen. Omdat Mbappé daar niet aan mee wil werken en PSG een transfervrij vertrek wil voorkomen, gaat hij mogelijk nog komende week in de etalage.

Dat meldt RMC Sport. Het geïnteresseerde Real Madrid heeft nog altijd geen officieel bod uitgebracht op de Franse superster, maar dat lijkt een kwestie van tijd. PSG is bereid om te luisteren naar een serieus bod van de Madrileense grootmacht, om op die manier een gratis vertrek van de voor 180 miljoen euro gekochte aanvaller te voorkomen.

Daardoor krijgt Parijs niet de gedroomde voorhoede met verder Lionel Messi en Neymar. Toch is PSG van plan om zelf ook nog de transfermarkt op te gaan, als Mbappé inderdaad besluit te vertrekken. Everton-aanvaller Richarlison, die in het verleden op de verlanglijst van Ajax stond, moet het supertrio weer completeren.

Volgens Sky Sports is er inmiddels al wel een serieus bod van een Engelse club op Mbappé uitgebracht. Het medium meldt niet om welke club het gaat, maar duidelijk is dat Liverpool al langer droomt van de komst van de snelle aanvaller. In 174 officiële wedstrijden voor Paris Saint-Germain tekende Mbappé voor 133 doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen