De vermoedelijke opstelling van PSV tegen Benfica

24 augustus 2021, 09:06

PSV speelt dinsdagavond de return tegen Benfica in de play-offs van de Champions League. Met het oog op 'de wedstrijd van 35 miljoen euro' spaarde Roger Schmidt afgelopen weekend tegen SC Cambuur (4-1 winst) meerdere dragende spelers. Het ligt in de lijn der verwachting dat dit vijftal vanavond weer aan de aftrap verschijnt. De ontmoeting tussen PSV en Benfica gaat om 21.00 uur van start.

Schmidt gaf in aanloop naar de eerste wedstrijd tegen Benfica ook al een groot aantal spelers rust. Afgelopen zaterdag startten André Ramalho, Philipp Max, Ibrahim Sangaré, Noni Madueke en Mario Götze op de bank tegen Cambuur. Zij werden vervangen door Jordan Teze, Armando Obispo, Davy Pröpper, Mauro Júnior en Bruma, die tegen Benfica vermoedelijk weer op de bank zullen plaatsnemen.

Het doel zal worden verdedigd door Joël Drommel, die hoger in de pikorde staat dan Yvon Mvogo. Naar verwachting zal de verdediging bestaan uit Phillipp Mwene, Ramalho, Olivier Boscagli en Philipp Max. Marco van Ginkel en Ibrahim Sangaré zullen bij bij PSV het blok op het middenveld vormen, terwijl Mario Götze, Noni Madueke, Eran Zahavi en Cody Gakpo wederom voor de aanvallende impulsen moeten zorgen.

Het betekent dat Schmidt zijn opstelling ten opzichte van de eerste ontmoeting met Benfica vermoedelijk niet zal veranderen. In Lissabon ging PSV vorige week met 2-1 onderuit. Een nederlaag met perspectief, want de Eindhovenaren toonden na rust veerkracht en maakten aanspraak op een gelijkspel. Een kleine thuiszege op Benfica zal genoeg zijn om een verlenging af te dwingen. Wordt er met twee doelpunten verschil gewonnen, dan is plaatsing voor de groepsfase van de Champions League een feit.

Vermoedelijke opstelling PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Max; Sangaré, Van Ginkel; Madueke, Götze, Gakpo; Zahavi

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen