Oproep voor Deense ploeg nieuw hoogtepunt voor Ajax-aanwinst

24 augustus 2021 – Mohamed Daramy beleeft een week vol hoogtepunten. De negentienjarige aanvaller van Ajax is door de Deense bondscoach Kasper Hjulmand opgeroepen voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Schotland, Faeröer en Israël.

Oproep voor Deense ploeg nieuw hoogtepunt voor Ajax-aanwinst

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Het zijn bijzondere dagen voor Daramy. De vleugelaanvaller rondde afgelopen weekend zijn transfer naar Ajax af en is nu voor de eerste keer uitgenodigd voor de nationale ploeg van Denemarken. In de komende interlandperiode kan Daramy debuteren voor het land dat het afgelopen EK tot de halve finale schopte.

De Deense selectie heeft een flink Ajax-gehalte, want ook Nicolai Boilesen en Kasper Dolberg hebben een uitnodiging ontvangen. Christian Eriksen, die tijdens het EK een hartstilstand kreeg en sindsdien niet meer in actie is gekomen, ontbreekt in de selectie. Lasse Schöne zette onlangs een punt achter zijn interlandcarrère.

Ajax heeft Daramy voor een transfersom van twaalf miljoen euro (plus één miljoen euro aan variabelen) overgenomen van FC Kopenhagen. De vleugelaanvaller leek lange tijd op weg naar Club Brugge, maar koos op het laatste moment voor een overgang naar de kampioen van de Eredivisie.

Reacties

Ajax

gerelateerd