Feyenoord wil Antonucci slijten, Kelly heeft nieuwe club

24 augustus 2021, 20:10   Bijgewerkt: 24 augustus 2021, 21:14

Feyenoord wil middenvelder Francesco Antonucci (22) het komende seizoen verhuren. De Belg kreeg van trainer Arne Slot een kans in de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar heeft die niet voldoende gegrepen en heeft derhalve weinig perspectief op speeltijd.

Dat schrijft Voetbal International althans. De middenvelder past niet goed in het systeem van Slot, die liever met lopers op het middenveld wil spelen. Mede daarom werd afscheid genomen van Leroy Fer en mag ook Mark Diemers vertrekken. Die heeft echter een knieblessure opgelopen en zal pas in de winter verkassen, zo is de verwachting.

Ook Antonucci kampt momenteel met een lichte blessure, die hij opliep bij Feyenoord O21. Toch zal er ongetwijfeld wel belangstelling zijn voor de voetballende middenelder, die volgens VI 'tussen wal en schip' zit in Rotterdam-Zuid. Concrete clubs worden er voor hem overigens nog niet genoemd, maar een verhuurbeurt zal voor veel kleinere clubs interessant zijn.

Kelly komt neer bij Rochdale AFC

Verder presenteerde de League Two-club Rochdale AFC middenvelder Liam Kelly. De Ier die Feyenoord transfervrij heeft laten gaan, waar overigens officieel vanuit Rotterdam-Zuid geen melding van gemaakt is, heeft een contract voor twee jaar getekend bij de Engelse club. De afgelopen jaren werd hij door de Rotterdammers verhuurd aan Oxford United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen