'Foto's gelekt: PSG wil Cristiano Ronaldo en Messi verenigen'

24 augustus 2021, 18:29   Bijgewerkt: 24 augustus 2021, 18:35

De naam van Cristiano Ronaldo (36) valt vrij nadrukkelijk bij Paris Saint-Germain. Volgens het Italiaanse Corriere dello Sport is er een foto opgedoken in Qatar waar zowel de Portugese superster als ook Lionel Messi op te zien is in een shirt bij PSG.

De Italiaanse website schrijft dat op basis van informatie van Al-Thani, een lid van de Qatarese koninklijke familie die eigenaar is van Paris Saint-Germain. Ook Khalifah Bin Hamad Al-Thani, die eveneens onderdeel is van de familie, zou de foto inmiddels in zijn bezit hebben. De familie zou de twee rivalen met elkaar willen laten voetballen en dat is inmiddels uitgelekt.

Ondanks dat Pavel Nedved, de technische man van Juventus, liet weten dat Ronaldo niet hoeft te vertrekken, zou hij wel degelijk op te pikken zijn bij de Oude Dame. PSG zou het een enorme stunt vinden om Ronaldo en Messi te verenigen. Bovendien is de komst van de kleine Argentijn financieel zo goed verteerd door PSG, dat ook Ronaldo interessant zou kunnen zijn.

Lees ook: 'Ronaldo voor 25 miljoen op te pikken: vier clubs maken kans'

Bij de gefotoshopte plaat staat de tekst met woorden als: 'Misschien?', 'Zou het mogelijk zijn', schrijft het medium. De enige voorwaarde voor deze pikante overgang is wel dat Kylian Mbappé zou moeten vertrekken. De Franse aanvaller staat in de belangstelling van Real Madrid en heeft een aflopend contract in 2022. Als PSG nog iets wil verdienen aan hem, moeten ze hem verkopen. Alleen in dat scenario is het een serieuze optie om Messi en Ronaldo te verenigen. Volgens Fabrizio Romano is een officieel bod op Ronaldo in elk geval nog niet ontvangen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen