Tadic eerlijk over Ajax: "Het is duidelijk wat er anders moet"

24 augustus 2021, 18:56

Dusan Tadic (32) is kritisch op de recente prestaties van Ajax. De aanvoerder van de Amsterdammers stelt dat het beduidend beter moet dan afgelopen weekend tegen FC Twente. "Het is duidelijk wat er anders moet", zei de Serviër met het oog op het duel met Vitesse in de komende speelronde van de Eredivisie.

Die uitspraken doet hij op de clubsite. "FC Twente-uit is altijd een lastige wedstrijd. Wij hadden aan de bal meer kwaliteit moeten tonen. Als de we de bal sneller rond hadden laten gaan, hadden we de tegenstander kapot kunnen maken", analyseerde Tadic over de forse domper van het afgelopen weekend in Enschede. Door een late treffer van  verdediger Robin Pröpper verspeelde Ajax een punt tegen FC Twente (1-1). 

Toch blijft hij ook rustig ondanks de remise. "Er is geen reden tot paniek. Wij moeten de fans een goed gevoel geven", aldus Tadic. Ook werd de linksbuiten van Ajax gevraagd naar of hij nog voorkeur had qua tegenstanders voor de groepsfase van de Champions League. Na de laatste wedstrijden uit de voorrondes wordt duidelijk wie Erik ten Hag met zijn elftal mogelijk kan treffen.  

Lees ook: Tadic blikt terug op titeljaar: "Dát was onze slechtste wedstrijd"

"Wij moeten het tegen elke tegenstander kunnen opnemen. Dat is geen probleem voor ons. Het is altijd mooi om tegen grote clubs te spelen", zei Tadic. "Wij willen op dit niveau spelen. In de laatste twee jaar hebben wij een beetje pech gehad in de poulefase. Ik hoop dat nu alles goed valt." 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen