Antonucci spreekt gerucht over verhuur tegen: "Weet ik niks van"

24 augustus 2021, 21:09

Francesco Antonucci lijkt deze zomer toch niet meer te gaan vertrekken bij Feyenoord. De middenvelder komt onder trainer Arne Slot vooralsnog amper aan spelen toe en werd daarom gelinkt aan een tijdelijk vertrek. De Belg weet daar zelf echter niets van en verwacht gewoon in Rotterdam te blijven.

Volgens Voetbal International is Feyenoord momenteel de mogelijkheden aan het bekijken om Antonucci tijdelijk elders onder te brengen. De middenvelder moet namelijk aan spelen toe komen en hoeft onder Slot niet op veel speeltijd te rekenen. Datzelfde gold voor Leroy Fer, die inmiddels naar Alanyaspor is vertrokken. Ook Mark Diemers mag nog vertrekken.

"Ik weet niks van een eventuele verhuur, of waar die berichten ook vandaan komen, voor hoever ik weet ben ik ook na 1 september (transferdeadline) nog bij Feyenoord", aldus de middenvelder tegenover Volendam Inside. Antonucci speelde de afgelopen twee seizoenen op huurbasis bij FC Volendam en maakte namens de Noord-Hollanders een uitstekende indruk.

In de Rotterdamse Kuip heeft Antonucci een contract tot medio 2024 met een optie voor nog een seizoen. Feyenoord nam hem in de zomer van 2020 over van AS Monaco en besloot hem direct in Volendam te stallen. Inmiddels is hij terug bij zijn club, maar Slot geeft op het middenveld vooralsnog de voorkeur aan Guus Til, Jens Toornstra en Orkun Kökcü.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen