'Feyenoord kan weer strepen; Lammers blijft in Italië'

24 augustus 2021, 22:43

Sam Lammers gaat dit seizoen voetballen bij het Italiaanse Genoa. De spits wordt door zijn werkgever Atalanta Bergamo verhuurd aan de club uit Genua en moet daar veel speelminuten gaan maken. De Brabander werd ook gelinkt aan Feyenoord, maar de Rotterdammers moeten dus verder zoeken.

Volgens de doorgaans zeer betrouwbare transferspecialist Gianluca Di Marzio is er bijna sprake van een deal tussen Atalanta en Genoa. Dat zou betekenen dat Lammers het bij een andere club in de Serie A nogmaals mag proberen. De spits kan in Bergamo niet rekenen op een basisplaats en hoopt dat wel te kunnen in het Stadio Luigi Ferraris.

Genoa was echter niet de enige club met interesse. Ook Hellas Verona en Feyenoord zagen het meer dan zitten in de spits. Een transfer naar Genoa hing echter al een tijdje in de lucht en lijkt deze week dus te worden afgerond. Lammers zou een tijdelijke stap naar de Kuip ook wel hebben zien zitten, maar kiest dus toch voor een herkansing in de Serie A.

De 24-jarige Tilburger kwam vorig jaar voor tien miljoen euro van PSV naar Atalanta. In zijn eerste seizoen kwam hij tot twee treffers in vijftien wedstrijden. Bij Atalanta heeft Lammers een contract tot medio 2025. De voormalig jeugdinternational van Oranje werd tijdens zijn periode bij PSV al eens verhuurd aan sc Heerenveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen