PSV neemt Markelo (22) permanent over van Everton

25 augustus 2021, 12:15

PSV heeft woensdagmiddag de talentvolle Nathangelo Markelo (22) binnengehaald. De Eindhovenaren hebben hem permanent overgenomen van Everton en hij gaat het komende seizoen ervaring opdoen bij Jong PSV. Daarmee zit zijn periode bij Everton er definitief op. 

Dat hebben beide clubs bevestigd via de officiële kanalen. De Nederlander speelde vorig seizoen op huurbasis voor FC Twente, voor wie hij tot dertien officiële wedstrijden kwam in de Eredivisie. In Eindhoven zal hij in principe niet op het hoogste niveau van Nederland gaan spelen, maar bij Jong PSV in de Eerste Divisie onder Ruud van Nistelrooy.

Of en hoeveel PSV heeft betaald voor Markelo, is niet bekend gemaakt. Hij had nog een contract tot en met 2022 bij de Premier League-club, maar had daar geen perspectief op een doorbraak. Met Marcel Brands hebben The Toffees een technisch directeur in huis met wie PSV goede contacten heeft, dat kan wellicht hebben geholpen bij het afronden van deze deal. 

Everton pikte hem ooit als grote belofte op bij FC Volendam, maar heeft die uiteindelijk nooit kunnen invullen. Daardoor heeft hij in al die jaren zelfs geen enkele keer in de hoofdmacht gespeeld van Everton.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen