Werder gaat niet meer voor Giakoumakis, maar voor 'Mr.X'

25 augustus 2021, 18:15

De transfer van Georgios Giakoumakis naar Werder Bremen is in het water gevallen. De Duitse club wil volgens De Limburger niet voldoen aan de salariseisen van de spits van VVV-Venlo. In plaats daarvan zet Werder nu in op de komst van 'Mr.X'.

Het was Bild dat dinsdag als eerste melding maakte van deze 'Mr.X'. Inmiddels heeft de onbekende speler een naam gekregen: Marvin Ducksch, een 27-jarige spits van Hannover 96. Ducksch wordt naar verluidt nog deze woensdag gekeurd in het Weserstadion, waardoor Giakoumakis een overgang naar Werder op zijn buik kan schrijven.

Giakoumakis had zijn zinnen gezet op een transfer naar de club die dit seizoen uitkomt in de 2. Bundesliga. Werder wilde echter niet voldoen aan de salariseisen van de topscorer van het voorbije Eredivisie-seizoen. Giakoumakis zou een jaarsalaris van (netto) 700.000 euro verlangen, wat voor Werder te gortig is. De Duitse club is op zoek gegaan naar een alternatief en heeft die in de persoon van Ducksch gevonden.

Zo heeft Giakoumakis zes dagen voor het sluiten van de zomerse transferperiode nog altijd geen nieuwe club gevonden. Mogelijk ligt de toekomst van de spits in Schotland: eerder deze zomer bereikte VVV een akkoord met Celtic over een transfersom van 2,5 miljoen euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen