Slot denkt dat Castellanos niet haalbaar is voor Feyenoord

25 augustus 2021 – Arne Slot denkt niet dat Valentín Castellanos de oplossing wordt van het spitsenprobleem van Feyenoord. De oefenmeester geeft tijdens de persbijeenkomst richting de return tegen IF Elfsborg toe dat de naam van de spits van New York City FC is gevallen in De Kuip, maar de komst van de 22-jarige Argentijn lijkt een lastig verhaal te worden.

Slot denkt dat Castellanos niet haalbaar is voor Feyenoord

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Het Algemeen Dagblad schreef eerder op de dag dat Feyenoord in de zoektocht naar aanvallende versterkingen is uitgekomen in de Major League Soccer. Naast Castellanos wordt ook Álvaro Barreal (FC Cincinnati) gezien als potentiële aanwinst. Met name Castellanos is meer dan welkom. De speler van New York City FC is een echte spits en voor die positie kan Feyenoord nog wel een versterking gebruiken.

Eerder moest Feyenoord voor de spitspositie Iké Ugbo (getekend bij KRC Genk), Tajon Buchanan (getekend bij Club Brugge) en Sam Lammers (blijft in Italië) van het lijstje schrappen. Naast Castellanos en Barreal zijn Bas Dost (Club Brugge) en Adolfo Gaich (CSKA Moskou) nog altijd in beeld bij Feyenoord, al is het nog maar zeer de vraag of zij haalbaar is.

Het is geen geheim dat Feyenoord naarstig op zoek is naar een nieuwe spits. Dat heeft alles te maken met het feit dat Róbert Bozeník en Naoufal Bannis niet voldoen. Bryan Linssen is op dit moment de eerste spits en doet het naar behoren, maar heeft eigenlijk geen concurrentie voor zijn positie. Bovendien staat Feyenoord op het punt om tijdelijk afscheid te nemen van Bozeník, die interesse uit Duitsland, Portugal en Rusland geniet.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd