Feyenoord wikt en weegt: "In staat minimaal 20 goals te maken"

26 augustus 2021 – Feyenoord hoopt de komende dagen nog een aanvallende versterking te strikken. Verschillende namen doen de ronde in De Kuip, waaronder die van Bas Dost (Club Brugge), Valentín Castellanos (New York City FC) en Álvaro Barreal (FC Cincinnati). Mario Been laat er zijn licht over schijnen.

Feyenoord wikt en weegt: "In staat minimaal 20 goals te maken"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Volgens de voormalig trainer van Feyenoord is Barreal al langer in beeld bij de Rotterdammers. "Al in de tijd van Stam", zegt Been in Voetbalpraat van ESPN. "Hij schijnt zeer getalenteerd te zijn. Hij kan op meerdere posities spelen. Volgens mij is dat ook wat Arnesen (technisch directeur Feyenoord, red.) gezegd heeft. Als hij een aanvaller haalt, moet hij op meerdere posities inzetbaar zijn."

Been denkt dat Castellanos niet haalbaar is voor Feyenoord. "Dat is ook een jonge jongen, maar hij heeft nog een vierenhalfjarig contract. Dus ik denk dat het financieel onhaalbaar is." Dost is in vergelijking met beide Argentijnse aanvallers een tegenpool. "Hij is in staat minimaal twintig doelpunten te maken. Maar hij is maar voor één positie. Hij kan alleen in de spits spelen."

Lees ook: Slot denkt dat Castellanos niet haalbaar is voor Feyenoord

Als Simon Cziommer in de schoenen van Feyenoord zou staan, ging hij voor Dost. "Ik begrijp wat Arnesen zegt. Maar op dit moment heeft hij al vier aanvallers die verschillende posities kunnen invullen. Als je nu een vaste targetman haalt, kan je deze spelers anders om hem heen laten lopen. Ik zou persoonlijk voor een spits gaan."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd